Верхньокоропецька громада
Закарпатська область, Мукачівський район

У відділі «ЦНАП виконавчого комітету» Верхньокоропецької сільської ради відбувся виїзний прийом громадян працівниками Пенсійного фонду України.

Дата: 05.06.2024 13:50
Кількість переглядів: 79

05 червня у відділі ЦНАП виконавчого комітету Верхньокоропецької сільської ради  відбувся виїзний прийом громадян працівниками Головного управління Пенсійного фонду України в Закарпатській області.

 Громадяни, які звернулися, отримали кваліфіковану консультацію щодо пенсійного законодавства, призначення (перерахунку) пенсії, допомоги на поховання, а також мали змогу подати документи на видачу довідок про розмір пенсії, на виготовлення пенсійного посвідчення, про підтвердження страхового стажу.

Нагадуємо, працівники Головного управління Пенсійного фонду України в Закарпатській області здійснюють прийом громадян за місцем їх проживання один раз на місяць (на території Верхньокоропецької громади - кожну першу середу місяця ) з 9.00 до 12.00 години у приміщенні відділу ЦНАП виконавчого комітету Верхньокоропецької сільської ради.

Наступний виїзний прийом громадян працівниками Головного управління Пенсійного фонду України в Закарпатській області відбудеться 03.07.2024 року.

Ми працюємо для ВАС!!!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь