A A A K K K
для людей із порушенням зору
Верхньокоропецька громада
Закарпатська область, Мукачівський район

Міжнародний день захисту дітей

Дата: 02.06.2022 12:41
Кількість переглядів: 387

Фото без опису

Традиційно, 1 червня у закладах освіти Верхньокоропецької сільської ради проходять заходи щодо відзначення Міжнародного дня захисту дітей. І сьогодні, не обійшлося без свята, яке пройшло у змішаному режимі онлайн та офлайн. Вихователі та педагоги закладів освіти організували та провели цікаві форми роботи для дітей. За допомогою дистанційних технологій учні та вихованці активно долучилися до роботи: декламували вірші, малювали малюнки, співали пісні, знімали відеоролики, колажі, челенджі та в режимі-онлайн їх презентували через («VIBER» «Instagram», «Facebook», «YOU TUBE»)». Не обійшлося і без малюнків на асфальті, де діти могли дати волю своїм фантазіям.

На базі Станівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів  проведено захід, присвячений Міжнародному дню захисту дітей для вимушено переміщених осіб, які проживають на території закладів освіти Верхньокоропецької сільської ради.

Присутні гості свята: Олександр Богів - секретар Верхньокоропецької сільської ради, Зоряна Павлик - заступник голови Верхньокоропецької сільської ради, Мар’яна Горват - начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту, Оксана Головко - головний спеціаліст відділу освіти, культури, молоді та спорту, Юлія Тайпс - керівник громадської організація «Німецька молодь Закарпаття», вимушено переміщені особи, які проживають на території Верхньокоропецької сільської ради, педагоги та учні Станівського закладу загальної середньої освіти  І-ІІІ ступенів.

Дирекція Станівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів гостинно зустріла гостей свята. З вітальним словом до присутніх звернувся директор закладу освіти  Юрій Пайда.

Родзинкою свята став виступ вокального ансамблю «Віночок» та «Мрія». Щирі дитячі голоси, веселі посмішки і гарний настрій вразили глядачів, а своєю артистичністю, сценічними костюмами та вимовою  - зачарували присутніх.   

Зі щирими словами вітання з нагоди Міжнародного дня захисту дітей до присутніх у залі звернулися секретар Верхньокоропецької сільської ради Олександр Богів, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Мар’яна Горват. Побажали діткам мирного неба, щасливого дитинства, родинного затишку, яскравих емоцій та приємних несподіванок долі. Юлія Тайпс, керівник громадської організації «Німецька молодь Закарпаття»,  привітала присутніх зі святом та вручила подарунки.

У залі панувала святкова атмосфера та урочисте піднесення. Завершили насичену розважальну програму ігри, конкурси, розваги та спортивні змагання.

Діти отримали радість, гарний настрій, багато посмішок і щасливих хвилин. Це свято надовго залишиться у дитячих спогадах як промінь світла, тепла та любові.

Щира подяка дирекції закладу освіти, педагогам, учням за проведений захід, присвячений  Міжнародному дню захисту дітей.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь