A A A K K K
для людей із порушенням зору
Верхньокоропецька громада
Закарпатська область, Мукачівський район

ДО УВАГИ ВНУТРІШНЬО-ПЕРЕМІЩЕНИХ ОСІБ !

Дата: 29.03.2022 09:55
Кількість переглядів: 2971

????На території Мукачівського району працює група прокурорів Офісу Генерального прокурора, які документують свідчення осіб, що стали потерпілими або свідками воєнних злочинів.

???? Контактний телефон уповноваженого прокурора +380967583838

???? https://warcrimes.gov.ua/ - єдиний доказовий хаб, де акумулюється вся інформація про воєнні злочини РФ в Україні. За час його роботи громадяни вже подали 4935 матеріалів доказів воєнних злочинів РФ та злочинів проти людяності й Офіс Генерального прокурора вдячний всім свідомим і небайдужим.

???????? Сьогодні кожен з нас – безцінний свідок, а в недалекому майбутньому – член багатомільйонної команди обвинувачів з народу. Вся країна долучається до збору доказів звірств російських загарбників. Прокуратура, правоохоронні і державні органи, правозахисні і громадські організації, експерти і фахівці, міжнародні інституції, журналісти та звичайні громадяни мають можливість діяти єдиним фронтом щодо документування вчинених російським агресором страшних злочинів.

? Принцип роботи єдиної платформи простий – кожен, використовуючи покрокову інструкцію, може швидко, за чітким і зрозумілим алгоритмом подати інформацію з фото та відео про воєнні злочини, свідком чи потерпілим від яких став. Система побудована таким чином, що повністю гарантується конфіденційність, захист персональних даних та збереження доказів.

???? Важливо, що усі докази мають бути зібрані кваліфіковано та оформлені згідно з міжнародно визнаними стандартами. Прокуратура України вже має «бойовий» досвід роботи з воєнними злочинами. Прокурори знають і вміють використовувати спеціальні механізми, розуміють, яку саме інформацію потрібно консолідувати.

???? У майбутньому вся зібрана інформація буде використана Офісом Генпрокурора в Міжнародному кримінальному суді в Гаазі, в українських судах, під час потенційних спеціальних міжнародних трибуналів. А також Міністерством закордонних справ у Міжнародному суді ООН, Міністерством юстиції в Європейському суді з прав людини.

#RussianWarCrimes

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь