A A A K K K
для людей із порушенням зору
Верхньокоропецька громада
Закарпатська область, Мукачівський район

Про стан розвитку освіти Верхньокоропецької територіальної громади у 2020/2021 навчальному році та основні завдання на 2021/2022 навчальний рік»

Дата: 31.08.2021 11:38
Кількість переглядів: 356

Фото без опису

30 серпня 2021 року на базі Верхньокоропецького закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів проведено пленарне засідання серпневої наради керівників закладів освіти Верхньокоропецької сільської ради «Про стан розвитку освіти Верхньокоропецької територіальної громади у 2020/2021 навчальному році та основні завдання на 2021/2022 навчальний рік».

У нараді взяли участь: голова Верхньокоропецької сільської ради Химич В.І., заступник голови Верхньокоропецької сільської ради Павлик З.П., начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Верхньокоропецької сільської ради Горват М.М., директор Інклюзивно-ресурсного центру №1 Мішко А.І., керівники закладів освіти Верхньокоропецької сільської ради.

Химич Володимир Іванович, голова Верхньокоропецької сільської ради, привітав учасників наради з початком нового 2021/2022 навчального року.

Про стан розвитку освіти Верхньокоропецької сільської ради у 2020/2021 навчальному році та завдання на новий 2021/2022 навчальний рік доповіла начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Верхньокоропецької сільської ради Мар’яна Михайлівна Горват. У ході аналізу освітньої діяльності закладів освіти Верхньокоропецької сільської ради було окреслено ряд завдань, що реалізовані протягом 2020/2021 навчального року та  необхідно виконати  у 2021/2022 навчальному році. Окремо Мар’яна Михайлівна зупинилася на питанні щодо надання якісних освітніх послуг здобувачам освіти, організації дистанційного навчання в закладах освіти, а також заходах, які необхідно вжити для його покращення. Наголосила на важливості виконання завдань наказу департаменту освіти  і науки, молоді та спорту Закарпатської обласної державної адміністрації від 28.08.2021 року №405.

Про особливості роботи з організації інклюзивного навчання у 2021/2022 навчальному році доповіла директор Інклюзивно-ресурсного центру №1 Верхньокоропецької сільської ради Мішко А.М. Особливу увагу акцентувала на змінах, що внесені у нормативно-правовій базі.

Завершуючи засідання наради Мар’яна Михайлівна подякувала всім присутнім керівникам закладів освіти за роботу та привітала освітян громади з початком нового 2021-2022 навчального року, побажала  всім міцного здоров’я, наснаги та творчих здобутків у почесній справі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь