Верхньокоропецька громада
Закарпатська область, Мукачівський район

Спорт для всіх

Дата: 17.09.2021 09:36
Кількість переглядів: 3749

 Фото без опису

Серед основних завдань, що зазначені у Національній стратегії з оздоровчої рухової активності в Україні на період до 2025 року є «Рухова активність - здоровий спосіб життя - здорова нація». Зважаючи на це основною  домінантою з розвитку сфери фізичної культури та спорту Верхньокоропецької територіальної громади є розроблення стратегії розвитку фізичної культури серед молоді та населення громади.
З метою пропаганди здорового способу життя серед учнівської молоді та з нагоди відзначення Всеукраїнського Дня фізичної культури та спорту 16 вересня 2021 року на стадіоні села Лалово проведено спортивно-масовий захід «Спорт для всіх».

З нагоди такого спортивного дійства на території стадіону зібралось чимало почесних гостей: народні депутати Верховної ради України Микола Тищенко та Михайло Лаба, заступник голови Мукачівської районної державної адміністрації Олександр Крук, голова Верхньокоропецької сільської ради Володимир Химич, секретар Верхньокоропецької сільської ради Олександр Богів, представники органів місцевого самоврядування та відділу освіти, культури, молоді та спорту
Верхньокоропецької сільської ради, керівники, педагоги та учні закладів загальної середньої освіти.

Присутні гості народні депутати Верховної ради України Микола Тищенко та Михайло Лаба привітали учасників змагань та подарували закладам освіти м’ячі для різних видів спорту.
Учасники спортивно-масового заходу - учні Станівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів, Верхньокоропецького ЗЗСО І-ІІІ ступенів та Лалівської гімназії, під час проведення спортивних змагань з легкої атлетики, міні футболу, волейболу та перетягування канату показали належний рівень фізичної підготовки та високий командний дух.
Голова Верхньокоропецької сільської ради Володимир Химич нагородив переможців спортивних змагань грамотами та подяками.
Кубок першості, учням-переможцям Станівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів, вручив секретар Верхньокоропецької сільської ради Олександр Богів.
Вчителі фізичної культури закладів освіти гідно представили команди для всіх видів змагань, що були включені до спортивно-масового заходу.
Щира подяка всім, хто долучився до спортивного свята. Адже найголовніше, що юнаки та дівчата підвищують  рівень здоров’я, займаються фізичною культурою і спортом.
Свято закінчилось, але енергія, яка променіла в очах дітвори, не згасла. Діти отримали радість, гарний настрій, багато посмішок і щасливих хвилин.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь