A A A K K K
для людей із порушенням зору
Верхньокоропецька громада
Закарпатська область, Мукачівський район

Нарада керівників закладів освіти Верхньокоропецької сільської ради

Дата: 18.08.2021 08:53
Кількість переглядів: 708

Фото без опису

17 серпня 2021 на базі Верхньокоропецького закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів проведено нараду керівників закладів освіти з питань вакцинації працівників закладів освіти Верхньокоропецької сільської ради від COVID-19 та організованого початку нового 2021-2022 навчального року.    

У роботі наради взяли участь: Олександр Богів - секретар Верхньокоропецької сільської ради, Мар’яна Горват - начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Верхньокоропецької сільської ради, Едіта Петрецька - лікар-терапевт, директор КНП «ЦПМСД» Верхньокоропецької сільської ради.

Мар’яна Горват, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту,  інформувала присутніх щодо необхідності вакцинації працівників закладів освіти до початку нового 2021-2022 навчального року та ознайомила з планом заходів, які буде проведено в період до 31 серпня 2021 року. Зупинилася на питанні організованого початку нового 2021-2022 навчального року, відзначення Дня Державного прапора та 30-ї річниці незалежної України у закладах освіти.

Едіта Петрецька, директор КНП «ЦПМСД», донесла керівникам переваги вакцинації у боротьбі з COVID-19 та її види. Надала інформацію, як пройти вакцинацію від COVID-19, чому важливо робити щеплення від COVID-19 освітянам та про необхідність вакцинації працівників закладів освіти до початку нового 2021/2022 навчального року у кількості не менше 80% .

Олександр Богів, секретар Верхньокоропецької сільської ради, наголосив керівникам закладів освіти про важливість щеплення, адже це не тільки єдина можливість захистити себе і своє оточення від смертельно небезпечного вірусу, а й забезпечити якісний навчально-виховний процес безпосередньо в закладах освіти навіть в умовах очікуваного погіршення епідеміологічної ситуації.

Між учасниками наради відбулася дискусія: запитання і відповіді про вакцинацію від COVID-19, яка сприяла ефективному розглядові порушеної проблеми, що викликала неоднозначні думки і пропозиції.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь